Kortvriend Design is een jong bedrijf met frisse ideeën. Wel jong maar toch al vele jaren in dit vak, dus ook met veel ervaring. Heeft u een nieuwe opzet of aanpassing voor uw bedrijf nodig?
Zoekt u een designer die met u mee denkt? Wij willen u graag van dienst zijn.
Over Kortvriend Design - Grafisch Design - Webdesign

Even voorstellen
Kortvriend Design is een nieuw bedrijf gestart in 2019 door Charissa Kortvriend.
Ik ben in 2013 afgestuurd als grafisch vormgever ondertussen heb ik al ruim 5 jaar werk ervaring opgebouwd in de grafisch industrie en als front-end developer. Doordat ik de ervaring van een front-end developer heb weet ik welke mogelijkheden er zijn voor de designs, hierdoor zult u nooit een website ontwerp krijgen die niet gemaakt kan worden.

Meer weten?
Neem een kijkje in mijn portfolio
Wilt u een offerte aanvragen dat kan ook
U kunt een mail sturen naar info@kortvrienddesign.nl
Of het formulier op de contact pagina invullen
U kunt mij natuurlijk ook gewoon een belletje geven